EmailTwitterFacebookLinkedIn

Ambulant Coördinerend Verpleegkundige

Zoek jij een betekenisvolle baan waar je merkbaar het verschil kunt maken? Kom dan werken in ons gezellige, kleinschalige Vredenoord-team! Hier geniet je van korte lijnen, een grote mate van zelfstandigheid én een warme werksfeer.

Bij Vredenoord, in ons knusse woonzorgcentrum in Huis ter Heide (Utr.), draait het om meer dan alleen zorg verlenen. Het is een plek waar 100 bewoners zich thuis voelen, waar ruimte is voor persoonlijke ontmoetingen, zingeving en echte aandacht. Bij ons staat de vraag van de bewoner centraal. Van origine is Vredenoord een christelijke organisatie waar iedereen welkom is. In lijn met onze kernwaarden van geborgenheid, streven naar verbinding en professionaliteit, bieden wij een omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning.

Wat ga je doen als Ambulant Coördinerend Verpleegkundige?

Als Ambulant Coördinerend Verpleegkundige ben jij van onschatbare waarde bij het waarborgen van hoogwaardige zorg voor onze bewoners. Je inzet beperkt zich niet alleen tot 25% van je dienstverband in de reguliere zorg; het strekt zich uit over een breed scala aan verantwoordelijkheden:

Je hebt een cruciale rol in het verhogen en waarborgen van de zorgkwaliteit, waarbij je nauw samenwerkt met de kwaliteitsverpleegkundige. Daarnaast ben je betrokken bij het begeleiden, coachen en ondersteunen van collega's in de dagelijkse verzorging, verpleging en bij complexe zorgsituaties. Ook coördineer je geplande en ongeplande (verpleegkundige) zorg in specifieke situaties, met bijzondere aandacht voor de continuïteit van 24-uurs zorg.

Je bent niet alleen een verpleegkundige; je bent een inspirator, motivator en gids voor je collega's en leerlingen. Als vraagbaak fungeer je voor het team en ben je een drijvende kracht achter het stimuleren van bewustwording op het gebied van preventie, zoals medicatieveiligheid en valpreventie.

In situaties die complex en stressvol kunnen zijn, blijf jij kalm en behoud je het overzicht. Na zo'n situatie evalueer je samen met het team en zorg je voor een zorgvuldige administratieve afhandeling. Tezamen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor de zorg van 100 bewoners met PG/Somatiek.

Wat verwachten wij van jou als Ambulant Coördinerend Verpleegkundige?

 • BIG-geregistreerd diploma MBO Verpleegkundige.
 • Voorkeur voor een GGZ-diploma en ervaring in de GGZ is een pre.
 • Aantoonbare werkervaring in de ouderenzorg.
 • Coachende vaardigheden.
 • Vermogen om te inspireren en motiveren.
 • Stressbestendigheid en de vaardigheid om weerstand als een uitdaging te zien.
 • Bereidheid om in avond- en weekenddiensten te werken, in afstemming met je collega Ambulant Coördinerend Verpleegkundige.

Wat bieden wij jou als Ambulant Coördinerend Verpleegkundige?

 • Een unieke, kleinschalige werkplek met korte lijnen.
 • Grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer.
 • Bij Vredenoord is duurzame inzetbaarheid een belangrijk speerpunt. We investeren in jouw ontwikkeling en welzijn, zodat je met plezier en voldoening blijft werken in ons team.
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.
 • De functie is ingeschaald in FWG 45.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je profiteert van extra voordelen bij het aanschaffen van een (elektrische) fiets, laptop, tablet, smartphone of sportschoolabonnement.