EmailTwitterFacebookLinkedIn

Keuken assistent

16 -24 uur per week

Wil jij werken in een gezellige, kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een prettige werksfeer? Dan nodigen wij je uit te solliciteren. Vredenoord is een Woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg. Vredenoord is gevestigd in Huis ter Heide (Utr.). Cliënten (100) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar, de vraag van de cliënt is het uitgangspunt. Van origine is Vredenoord een christelijke organisatie waar iedereen welkom is. Met het motto “Hoofd, hart en handen” willen wij de uniekheid en de eenheid van de mens benadrukken. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning. Wij hebben een vacature voor een gedreven keuken assistent! 

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Je ondersteunt de koks bij het bereiden van de maaltijdcomponenten en het portioneren van desserts etc;
  • In overleg met de kok portioneer je de maaltijd componenten voor de diverse woonkeukens die je vervolgens ook bezorgt;
  • In ons restaurant vervul je de rol van gastvrouw/gastheer en adviseer je onze bewoners in hun maaltijd keuze;
  • Je zorgt samen met je collega's voor het verwerken van de afwas en creëert een schone werkplek (volgens de HACCP richtlijnen).

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega's die passie hebben voor eten en drinken en die gastvrijheid door hun aderen hebben stromen. Heb je ervaring in de horeca/gastvrijheidbranche dan is dat een pré.

Wil jij je ontwikkelen en sta je open om te leren? Solliciteer dan snel via de button!

Wat bieden wij?

Een unieke kleinschalige locatie met korte lijnen, een grote mate van zelfstandigheid, arbeidsvoorwaarden conform cao VVT en een meerkeuzensysteem arbeidsvoorwaarden, waardoor je voordeel hebt bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, laptop, tablet, smartphone of sportschoolabonnement.