EmailTwitterFacebookLinkedIn

Open sollicitatie

Wil jij solliciteren, maar staat er geen geschikte vacature voor jou tussen? Stuur je gegevens via de knop “Solliciteren’’ en zodra wij een passende vacature hebben nemen wij contact met jou op.

Zoek jij een betekenisvolle baan waar je merkbaar het verschil kunt maken? Dan nodigen wij je uit te solliciteren om te komen werken in ons gezellige, kleinschalige Vredenoord-team! Hier geniet je van korte lijnen, een grote mate van zelfstandigheid én een warme werksfeer.

Bij Vredenoord, in ons knusse woonzorgcentrum in Huis ter Heide (Utr.), draait het om meer dan alleen zorg verlenen. Het is een plek waar 100 bewoners zich thuis voelen, waar ruimte is voor persoonlijke ontmoetingen, zingeving en echte aandacht. Bij ons staat de vraag van de bewoner centraal. Van origine is Vredenoord een christelijke organisatie waar iedereen welkom is. In lijn met onze kernwaarden van geborgenheid, streven naar verbinding en professionaliteit, bieden wij een omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning.